Proizvodnja

Smo podjetje s tradicijo strojne obdelave kovin. Naši začetki segajo v leto 2009, ko smo začeli s struženjem in rezkanjem kovinskih in nekovinskih delov za potrebe splošne stroje gradnje, avtomobilske in reciklažne industrije.

Razrez, struženje in rezkanje

Nudimo storitve razreza, struženja in rezkanja v manjših ali večjih serijah. Zaposleni z dolgoletnimi izkušnjami s strokovnim ter odgovornim delom zagotavljamo stalno kakovost, z našimi izkušnjami pa lahko nudimo tudi podporo pri razvoju izdelkov. Bistvena konkurenčna prednost pred konkurenco je dejstvo, da je podjetje sposobno izdelovati visoko zahtevne izdelke v manjših serijah po posebnih zahtevah kupcev v zelo kratkem času, kar je danes bistvenega pomena na tržišču.

Peskanje

Del naše proizvodnje obsega še tlačno strojno peskanje z različnimi abrazivi in ročno peskanje s suhim ledom. Obstaja več tehnik peskanja, odločimo se za tisto, ki je najboljša glede na zahteve čiščenja in okolje, kjer je treba čiščenje opraviti. S peskanjem pridobimo čisto površino, obnovimo površino, ter pripravimo površino za nadaljnjo obdelavo.

Brušenje

S centerless brusnimi stroji brusimo palični material dimenzij med fi 50 in 100 mm v dolžini do 2000 mm s poudarkom na čiščenju površine.

Image
Image

Želite izvedeti več? Oddajte povpraševanje!